Extenso Skincare for Men

Basic Touch

Schoonheidssalon

Extenso For Men Mannenlijn

Basic Touch Schoonheidssalon Apeldoorn. Uw schoonheidsspecialiste in Apeldoorn. Schoonheidssalon Apeldoorn. Schoonheidsspecialist Apeldoorn.

Producten Extenso For Men


Extenso Refreshing Foam Cleanser 150 ml

Deze frisse reiniger lost onzuiverheden op en verwijdert op een efficiŽnte wijze vuil en vet zonder de huid uit te drogen en de vochtbalans aan te tasten. De Cleanser verfrist de huid en laat deze zacht en soepel aanvoelen. Handig in gebruik onder de douche.

 

Extenso Effective Scrub Wash 150 ml

Deze schuimende reinigingsgel bevat kleine slijpdeeltjes die de huid effectief reinigen en dode huidcellen verwijderen. Door toevoeging van Jojoba wordt de huid verzacht en de vochtbalans op peil gehouden. Deze Scrub Wash stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en is de ideale voorbereiding voor een optimale scheerbeurt.

 

Extenso Aqua Care Masq 150 ml

Dit verfrissende masker bevat hoogwaardige ingrediŽnten die de huid voeden, rimpels en fijne lijntjes verzachten en vervroegde huidveroudering tegengaan. Aqua Care Masq verbetert de elasticiteit van de huid en zorgt voor een intensief hydraterende werking. Het stimuleert het herstellende vermogen van de huid en laat deze na iedere behandeling weer zacht en soepel aanvoelen.

 

Extenso Repairing Care Balm 75 ml

Deze luchtige balsem op basis van allantoÔne herstelt en kalmeert de geÔrriteerde en beschadigde huid en laat deze zacht en ontspannen aanvoelen. Repairing Care Balm verzacht de huid na het scheren en zorgt voor een langdurige hydratatie.

 

Extenso Energising Skin Cream 75 ml

Deze verzorgende en sterk hydraterende crŤme is door zijn milde samenstelling de ideale dag- en nachtverzorging voor de mannenhuid. Energising Skin Cream verbetert de vitaliteit en elasticiteit en helpt de huid te beschermen tegen vrije radicalen. Natuurlijke, voedende ingrediŽnten zorgen voor nieuwe energie en een langdurige hydratatie.

 

Extenso Eye Contour Care 15 ml

Deze hoogwaardige crŤme, zonder geur- en kleurstoffen is speciaal ontwikkeld voor de tere, gevoelige huid rondom de ogen. Eye Contour Care verbetert de elasticiteit en de veerkracht van de huid en reduceert de eerste tekenen van huidveroudering. Dagelijks gebruik vermindert donkere kringen en wallen en zorgt voor een frisse uitstraling.

Extenso skincare for men

Extenso For Men

De mannenhuid verschilt in diverse opzichten van de vrouwenhuid. 
Om de verzorging van de mannenhuid te laten aansluiten op deze unieke eigenschappen hebben wij een Extenso For Men huidverzorgingslijn beschikbaar. 

Deze compacte en complete lijn is afgestemd op de specifieke eisen van de mannenhuid.

 


Extenso for Men Prijslijst 2021


 

 

Euro

Extenso Refreshing Foam Cleanser

150 ml

20,50

Extenso Effective Scrub Wash

150 ml

24,10

Extenso Aqua Care Masq

150 ml

26,15

Extenso Repairing Care Balm

75 ml

23,50

Extenso Energizing Skin Cream

75 ml

24,50

Extenso Eye Contour Care

15 ml

21,10